Terma dan Syarat

 1. Nama peserta qurban dan sijil tidak boleh ditukar setelah mendaftar (mohon semak ejaan sebelum submit borang pendaftaran)
 2. Serantau Muslim akan memilih sendiri lokasi qurban bergantung pada stok haiwan qurban yang ada. Peserta tidak boleh memilih lokasi ibadah qurban.
 3. Bagi ibadah qurban di negara Nepal, lembu akan ditukarkan kepada kerbau atas faktor larangan penyembelihan lembu kerana sentimen agama.
 4. Untuk Sedekah Daging dan aqiqah (diluar waktu qurban), tiada kelebihan dari segi gambar,e-book percuma, e-laporan, dan e-sijil.
 5. Segala sijil, banner penama dan gambar ibadah qurban/aqiqah akan diberikan selewat-lewatnya sebulan selepas pembayaran.
 6. Akad korban termasuk kos pengurusan.
 7. Pembayaran hendaklah dijelaskan serta-merta sama ada secara manual transfer atau secara dalam talian.
 8. Untuk penama, tidak boleh ada perkataan arwah atau sekeluarga (kecuali pembelian 1 ekor)
 9. 1 bahagian hanya untuk satu penama di banner qurban dan sijil.
 10. Pastikan no. telefon dan email yang didaftarkan adalah benar untuk menerima maklumat pembelian anda. Serantau Muslim tidak bertanggungjawab atas kesilapan anda.
 11. Email dan whatsapp pengesahan akan diberikan selepas pembayaran dibuat.
 12. Untuk setiap penama limit huruf adalah sebanyak 18 huruuf sahaja.
 13. Penyusunan nama bahagian ibadah korban anda adalah secara rawak. Jika anda berhasrat untuk membeli 7 bahagian dalam 1 ekor yang sama, sila pilih pakej 1 ekor lembu dan masukkan 7 penama.
 14. Tarikh tutup pendaftaran adalah pada 26 Jun 2023
× Perlukan bantuan?